[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]OVER DE WOORDSPINNERS

Jantine Geurts en Matthijs Kettelerij vormen samen De Woordspinners.

Jantine Geurts

Jantine  studeerde Vrijetijdswetenschappen en Algemene Culturele Wetenschappen aan de Universiteit  van Tilburg. Na haar Master Cultuur & Letteren heeft zij zich gespecialiseerd in communicatie, marketing en publiekswerving in de culturele sector, onder andere bij Theaters Tilburg en theater Markant in Uden. Hier ontdekte zij dat haar passie bij het tekstschrijven en redigeren lag en is zij zich gaan toespitsen op freelance tekstschrijven, redactie en eindredactie voor verschillende opdrachtgevers, zoals de Duurzame Energie Unie, Urgenda, DEEP Snowboardmagazine, Ripstar, Praktijk Happy Lifestyle, Clean & Unique en Soulful Leadership. Jantine is bedreven in doelgroepschrijven en kan zich goed inleven in uiteenlopende onderwerpen. Met minimale tekstcorrecties weet zij een optimaal effect te realiseren.

Matthijs is na zijn opleiding aan de Fontys Hogeschool Journalistiek werkzaam geweest voor diverse media waaronder Cottaar TV-producties, CJP, EVA Media en Kidsweek. Ook heeft hij als freelance journalist vele artikelen geschreven voor verschillende kranten en tijdschriften. Dankzij zijn interesse in duurzaamheid werkte hij met veel passie acht jaar als communicatiemanager bij Urgenda, de organisatie voor duurzaamheid en innovatie. Daarna heeft hij als senior communicatieadviseur voor Milieu Centraal en ASN Bank gewerkt. Hierdoor heeft hij veel ervaring met complexe onderwerpen begrijpelijk en interessant maken voor een groot publiek. Als freelance PR- en communicatiespecialist heeft hij vele perscontacten waar hij nauw mee samenwerkt.

Samen zijn wij creatief, correct, betrokken en sociaal. Wij vinden jouw stem belangrijk en werken altijd op een professionele, respectvolle, vriendelijke en duurzame manier samen.

Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte contact met ons op via:
info@dewoordspinners.nl of 06 – 18 51 28 91[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]